Yksikin kannustus voi kantaa kauas!

Yksikin kannustus voi kantaa kauas!

Haluan Suomen olevan maa, jossa kaikki pidetään mukana. Haluan, että puutumme ja välitämme, kun jotakuta työnnetään syrjään. Haluan, ettei Suomessa kiusata ketään.

Jokaisella meistä on mahdollisuus vaikuttaa. Jos jotakuta työnnetään syrjään, niin vedämme hänet takaisin mukaan. Jos jotakuta kiusataan, niin otamme hänet osaksi porukkaa ja kannustamme eteenpäin. Yksikin kannustus voi kantaa kauas!

Aion oman kannustusryhmäni, eli Diandran ja Robinin kanssa, viedä näitä ajatuksia eteenpäin. Meidän viestimme on: 100-vuotiaassa Suomessa pidämme kaikki mukana.

Tiedän, että Suomi on jo nyt täynnä esimerkkejä kannustamisen voimasta. Haluamme kuulla ja jakaa ne tarinat! Virka-apupyyntöni koskee kaikkia: Sinua jota on kannustettu, sinua joka olet ollut mukana kannustamassa ja kaikkia jotka kiusaamista näkevät ja haluavat olla auttamassa. Voit myös perustaa oman #kannustusryhmäsi. Tavoite on saattaa hyvät käytännöt mahdollisimman monen tietoon. Sinä voit hyvin, jos kukaan ei voi pahoin – tuetaan ja kannustetaan siis toinen toisiamme.

Tule mukaan. Laitetaan hyvä kiertämään!

Sauli Niinistö
Tasavallan presidentti